THOMAS LEKER SKAL BLI NORGES RÅESTE LEKEBUTIKK!!

Flytter til nye lokaler:

I dag har Thomas Leker (Ja, han heter faktisk det!) hatt lekebutikk på Bekkestua i 4 år. Det har mer eller mindre vært en sammenhengende suksess. Så stor suksess, faktisk, at han bokstavelig talt har vokst ut av lokalene. Derfor flytter han hele sulamitten til Anton Sports tidligere lokaler, rett ved bussterminalen. Der får han 800 m2 å leke seg på.

– Ja, det blir deilig. Som du ser er det stablet produkter til langt oppunder taket her. Det blir godt å få litt mer plass. Men det tar vel ikke lange tiden før jeg trenger enda mer plass. Det kommer jo stadig nye produkter på markedet. Og jeg har som en krystallklar ambisjon å være først, størst og best på trendleker. Da trenger du gjerne litt plass!

Rullesko-kongen!

Sist gang vi hadde intervju med Thomas Leker hadde han nettopp hatt eventyrlig suksess med rullesko. Det har han ennå. Folk reiser fortsatt milevis for å få kjøpt seg akkurat de rulleskoene de er ute etter. Og de får dem her. Thomas setter nemlig sin ære i å kunne levere det kunden vil ha. Alltid. Uansett.

– Ja. Skal du oppnå troverdighet i markedet må du kunne levere. Hver gang. Sånn er det bare. Selv om det er både tungvint og plasskrevende å ha masse på lager.

Hekta på leketøy!

Thomas Leker har gått en god skole. Det begynte med at familien drev leketøysbutikk i Son. Guttungen skjønte tidlig at det var dette han skulle drive med i livet. Og lidenskapen har slett ikke avtatt i styrke.

– Nei. Jeg er fullstendig hekta. Jeg tenker leker og gadgets 24 timer i døgnet. Idéene surrer rundt i hodet mitt hele tiden. Det er nok hovedgrunnen til at jeg har lyktes så godt. Jeg har liksom opparbeidet meg en teft. Jeg bare visste, for eksempel, at rullesko ville bli en kjempehit. Magefølelsen sa det.

Hva er neste slager?

– Akkurat nå er det jo Fidget Spinner som går sin seiersgang rundt om i verden. Jeg har et fantastisk utvalg her i butikken. Men det neste? He-he. Jeg jobber med det. Og forhåpent-ligvis vil det lanseres i løpet av noen uker. Magefølelsen min sier at dette blir enormt. Større enn rullesko, til og med.

Thomas Leker smiler lurt. Han gleder seg til å ønske gamle og nye kunder velkommen til de nye lokalene, som åpner 24. august. Han presiserer også hvor herlig han synes det er å jobbe på Bekkestua, med alle de hyggelige kundene. Eller som han sier selv:

– Livet leker!